Sportske trofeje možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Sporstke trofeje imamo gotovo za svako natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

Promotivni sportski pehari i medalje dodjeljuju se u pravilu kao nagrada za postignuća u sportskim natjecanjima, bilo da se radi o pojedinačnim ili ekipnim sportovima. Ove nagrade se obično dodjeljuju kao simbol priznanja za izvrsnost, predanost, trud, sportski duh i ostvarene rezultate u određenoj sportskoj disciplini. Njihova svrha je promovirati sportski duh, potaknuti zdrav životni stil i dati priznanje za iznimne sportske uspjehe.

Prikaži filtere

Prikazuje se svih 2 rezultata

Pregled

Zviždaljke s vezicom

0,70

Zviždaljke s vezicom se koriste u različitim kontekstima, kao što su sportska natjecanja, pripitomljavanje životinja, u glazbenim sastavima ili u vojsci za signalizaciju.

Plastične zviždaljke

0,70

Zviždaljke od plastike s vezicom. Zviždaljke se koriste u različitim kontekstima, kao što su sportska natjecanja, pripitomljavanje životinja, u glazbenim sastavima ili u vojsci za signalizaciju.