Popularno

Upaljač Fresh

0,45

Elektronski plastični upaljač na koji možemo otisnuti baš logo, motiv, slogan. Reklama na upaljačima može biti izvrsna marketinška strategija za vašu tvrtku zbog visoke razine vidljivosti, niske cijene, dugotrajnosti, jednostavne prilagodbe i mogućnosti dijeljenja kao besplatnog materijala za promociju.

  • Iz sigurnosnih razloga, upaljač je napunjen s minimalnom količinom plina
  • Minimalna količina za narudžbu je 50 komada.
  Clear selection
SKU: N/A Kategorija:
Opis

Opis

Tisak na upaljače

Reklama na upaljačima može biti izvrsna marketinška strategija za vašu tvrtku iz nekoliko razloga:

  1. Visoka razina vidljivosti: Upaljači su česti predmeti koji se koriste u mnogim situacijama, pa vaša reklama na upaljaču može imati veliku razinu vidljivosti. Ljudi će više puta vidjeti vašu reklamu dok koriste upaljač.
  2. Niska cijena: Upaljači su relativno jeftini, pa ih možete lako nabaviti u velikim količinama. To znači da možete postići veliku razinu vidljivosti vaše reklame po niskoj cijeni.
  3. Dugotrajnost: Upaljači su dugotrajni predmeti, što znači da će vaša reklama biti vidljiva na njima tijekom dužeg vremenskog razdoblja. To može povećati učinkovitost vaše marketinške strategije.
  4. Jednostavna prilagodba: Upaljači se lako mogu prilagoditi s vašim logotipom, imenom tvrtke ili bilo kojim drugim dizajnom. To znači da možete stvoriti upaljače koji su u skladu s vašim brandom i vizualnim identitetom.
  5. Mogu se dijeliti kao besplatni materijal za promociju: Upaljači se mogu dijeliti kao besplatni materijal za promociju vaše tvrtke na događajima, u prometnim središtima, kafićima i drugim javnim mjestima. To može privući pažnju novih klijenata i povećati svijest o vašoj tvrtki.
Ukratko, reklama na upaljačima može biti izvrsna marketinška strategija za vašu tvrtku zbog visoke razine vidljivosti, niske cijene, dugotrajnosti, jednostavne prilagodbe i mogućnosti dijeljenja kao besplatnog materijala za promociju.
Dodatne informacije

Dodatne informacije

Boja

Zelena, Crvena, Narančasta, Crna, Plava

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.