Za Biciklistički klub BOR iz Virovitice, za njihovu šestu po redu manifestaciju “Put Šarana Outdoor weekend”, koja se održala 13. i 14. svibnja 2023. godine., izradili smo sunčane naočale s logotipom Kluba te nazivom događaja.

Tisak na sunčane naočale

Postoji nekoliko razloga zašto bi trebali imati sunčane naočale s logotipom i sloganom kao promotivni proizvod:

  1. Brandiranje: Sunčane naočale s logotipom i sloganom pomažu u jačanju prepoznatljivosti. Kada ih nosi vaša ciljna publika, to stvara vidljivost i podsvjesno povezuje vašu tvrtku s proizvodom ili uslugom koju pružate.
  2. Promocija: Sunčane naočale su praktičan i popularan proizvod, pogotovo u toplim mjesecima ili tijekom odmora. Kada ih koriste ljudi, vaš logotip i slogan bit će vidljivi drugima, što može privući pažnju i potaknuti razgovor o natpisu.
  3. Pokloni i nagrade: Sunčane naočale s logotipom i sloganom mogu biti odličan poklon za klijente, partnera ili zaposlenike. To može dodati vrijednost i pružiti osjećaj da ste se posebno potrudili kako biste izrazili zahvalnost ili nagradili njihovu lojalnost.
  4. Poticanje timskog duha: Ako imate interni tim ili sudjelujete na događajima i konferencijama, sunčane naočale s logotipom tvrtke mogu stvoriti osjećaj zajedništva i timskog duha. Kada svi nosite naočale s istim logotipom, stvara se vizualni identitet i osjećaj pripadnosti.

Važno je prilagoditi odabir promotivnih proizvoda specifičnoj publici i prigodi. Sunčane naočale mogu biti posebno učinkovite ako su povezane s vašom industrijom ili ciljnom skupinom te se koriste na događajima na otvorenom ili u blizini plaža i bazena.