Tisak na polo majice - Print Studio
Preradović
List Preradović drugoplasirani u državi
10. lipnja 2017.
Jedan od najvećih lanaca Appleovih Premium Reseller trgovina u Centralnoj Europi, Bliskom Istoku i Africi - iStyle, povjerio nam je tisak polo majica za svoje djelatnike. Riječ o kvalitetnoj polo majici na kojoj je na prednjoj i stražnjoj strani sitotiskom otisnut dvobojni logotip. Na rukavu je otisnut Apple logo za Premium Resellere.
Unutar iStyle i Apcom grupacije, iStyle ima više od 15 dućana diljem Bliskog Istoka te preko 25 dućana u Istočnoj Europi.
iStyle Hrvatska je kao ovlašteni prodavač i serviser Apple proizvoda za Republiku Hrvatsku osnovana 2000. godine te je 2009. pripojena u iStyle grupaciju na globalnoj razini. 
Preporučujemo Vam da posjetite jedan od njihovih dućana gdje će Vam iStyle osoblje reći nešto više o tome kako najbolje implementirati 
Apple hardverska i softverska rješenja u Vaš digitalni životni stil.
iStyle dućani predstavljaju Apple na najljepši način. iStyle-ovo osoblje Vam je uvijek na usluzi kako bi Vam u Vašoj odluci pomoglo koji Mac, iPad, iPod ili iPhone trebate odabrati. Također, ako ste poslovni ili profesionalan korisnik koji želi još više od Apple proizvoda, iStyle dućani su pravo mjesto za stručni savjet.x

Ova stranica koristi tzv. kolačiće (engl. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" slažete se s uvjetima prihvata kolačića.

Prihvaćam Ne prihvaćam Zaštita privatnosti Postavke privatnosti Saznaj više o "kolačićima".