Tisak na magnetnu foliju

Tisak na magnetnu foliju je postupak tiska na fleksibilnu magnetnu podlogu koja se koristi za izradu različitih promotivnih proizvoda. Magnetna folija se sastoji od fleksibilnog materijala koji ima sposobnost privlačenja metalnih površina i omogućuje da se proizvodi jednostavno pričvrste i uklone.

Nakon tiska, magnetna folija se može rezati u različite oblike i veličine, ovisno o potrebama kupca. Tisak na magnetnoj foliji se često koristi za izradu različitih promotivnih proizvoda kao što su magnete za hladnjak, značke, privjeske za ključeve, natpisne ploče, znakove za vozila i sl.

Tisak na magnetnoj foliji je vrlo izdržljiv i otporan na vremenske uvjete, što ga čini idealnim za vanjsku upotrebu. Magnetna folija je također jednostavna za čišćenje i održavanje, što ju čini praktičnom za upotrebu u različitim okruženjima.

Tisak na magnetnu foliju može se izvoditi pomoću različitih tehnologija, kao što su digitalni tisak, sitotisak i ofsetni tisak. Digitalni tisak se obično koristi za manje količine, dok se sitotisak i ofsetni tisak koriste za veće količine i za tisak u jednoj ili više boja.

Kategorija: