Tehnologije tiska - Print Studio
Sve na jednom mjestu!

Od posjetnice
do XXL ispisa

Sve na jednome mjestu

Besplatan dizajn i dostava

Eko boje

Kako bi vam pomogli u prezentaciji vašeg poslovanja,
obratite nam se s povjerenjem.

Za sve naše klijente osigurali smo besplatnu pomoć u kreiranju kvalitetnog dizajna prema njihovim idejama i željama. Ako nemate ideju kako prezentirati proizvod, spremni smo pomoći.

Svi naši proizvodi imaju potpuno besplatnu dostavu na području Republike Hrvatske. Jedan Dva print studio može brzo izraditi vaš proizvod te isti dostaviti na vaš “kućni prag”.

U dostavi pošiljaka surađujemo s pouzdanim partnerima - dostavnim službama DPD Croatia i GLS.

U proizvodnji koristimo visokokvalitetne produkcijske strojeve koji jamče kvalitetu proizvoda uz ispunjavanje svih propisanih standarda sigurnosti i kvalitete.

O nama

Kvalitetno, brzo i pristupačno!

Jedan Dva je print studio specijaliziran za brz i povoljan superkvalitetan digitalni tisak promotivnih materijala koji se koriste za osobne ili poslovne svrhe. Od 2012. godine cilj nam je pomoći u prezentaciji vaše vidljivosti uz kvalitetnu, brzu o povoljnu uslugu dostupnu svima.

Iz bogate ponude izdvajamo digitalni tisak posjetnica, plakata, letaka, pozivnica, memoranduma, brošura… naljepnica raznih dimenzija i oblika. Digitalni i sitotisak na majice, platnene i papirnate vrećice… Vez (štik) na kape, majice…

Ispis velikog formata

Eko solventne boje

Ispis eko solventnim bojama jamči visoku pokrivnost, širi spektar boja, ali i poboljšanu otpornost na grebanje. Trajnost ispisa bez laminacije je do tri godine, a proizvod je otporan na sve atmosferske uvijete.

Sitotisak

Osnovna karakteristika sitotiska je protiskivanje boje kroz tiskovnu formu prilikom tiska. Nanos bojila u sitotisku je u usporedbi s ostalim tehnikama tiska velik, pa je otisak pokrivan. Zbog toga je sitotisak pogodan za otiskivanje na razne podloge i materijale.

Saznaj više

UV tisak

CMYK + bijela + lak boja

Svestrani plošni tisak


Vrhunski dugotrajan tisak na široku paletu proizvoda, poput maski za mobitele, olovki, notesa, bilježnica, rokovnika, upaljača, raznih poklona, tanjura…, grafike na staklo, plastiku i druge izazovne medije.

S lak tintom se može tiskati na mat ili sjajne površine a također se može napraviti i jedinstveni učinak “utiskivanja”. Tisak je dugotrajan i otporan.

DTG i sitotisak

Brzo i kvalitetno

Pojavom DTG (engl. Direct to Garment) printera, tisak majica poprima novu dimenziju. Color otisak se izravno prenosi na majicu. Personalizirane ili custom made majice se izrađuju prilično brzo i po prihvatljivoj cijeni. Moguća je izrada foto majica, kao i print bijelom bojom na tamne majice. Sam otisak je oštar i jasan, živih boja, mekan na dodir i otporan na pranje.

Sitotisak

Osnovna karakteristika sitotiska je protiskivanje boje kroz tiskovnu formu prilikom tiska. Nanos bojila u sitotisku je u usporedbi s ostalim tehnikama tiska velik, pa je otisak pokrivan. Zbog toga je sitotisak pogodan za otiskivanje na razne podloge i materijale.

Saznaj više
Snaga digitalnog ispisa

XEROX digitalni tisak


Tisak posjetnica, letaka, plakata, prospekata, časopisa … vršimo na visoko klavlitetnom stroju Xerox. Najveći format ispisa je 330x488mm, dok je najveća gramatura papira za tisak 300g. Pripremu za tisak dovoljno je dostaviti u pdf formatu iz kojeg ćemo najčešće u roku 24 sata izraditi željeni proizvod.

Digitalni tisak kvalitetom otiska ne zaostaje za offsetnim tiskom. Tisak digitalnom tehnologijom visoke kvalitete odličan je za manje naklade, personaliziran i varijabilan tiskak, te poslove koji su podložni čestim promjenama ili se moraju izraditi u što kraćem vremenu.

Takvih specifičnih poslova je sve više zbog promjene u načinu razmišljanja velikih firmi, koje su shvatile da im digitalni tisak omogućuje obraćanje, te promociju svojih proizvoda točno odredenom i ciljanom segmentu korisnika.

x

Ova stranica koristi tzv. kolačiće (engl. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" slažete se s uvjetima prihvata kolačića.

Prihvaćam Ne prihvaćam Zaštita privatnosti Postavke privatnosti Saznaj više o "kolačićima".