Stickersi - odličan dodatak promociji vaše tvrtke - Print Studio
Darkova mini ljetna kuharica
Darkova mini ljetna kuharica
19. kolovoza 2017.
Sudjelovali smo na Tjednu digitalnog poslovanja
12. prosinca 2017.

Stickersi ili naljepnice su otporne na vlagu i sunce. Boja ne gubi na intenzitetu. A kasnije se jednostavno uklanjaju s površine bez da ostavljaju tragove lijepila i papira. Naljepnice mogu biti raznih oblika i dimenzija.

Virovitička IT tvrtka Plava tvornica angažirala nas je za izradu svojih promotivnih majica. Za majice su izabrali sivu prošaranu (semi fited) majicu američkog branda Gildan na koji smo trobojnom metodom sitotiska otisnuli njihov novi slogan “#003DA6 is new #000000” (plava je nova crna). Kao dodatak uz majice, na kvalitetnoj mat foliji izradili smo promo naljepnice (stickerse) koji su plastičnom niti pričvršćeni na ušivenu markicu majice.

Naljepnice su otporne na vlagu i sunce. Boja ne gubi na intenzitetu. A kasnije se jednostavno uklanjaju s površine bez da ostavljaju tragove lijepila i papira. Naljepnice mogu biti raznih oblika i dimenzija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

x

Ova stranica koristi tzv. kolačiće (engl. "cookies") za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na "Prihvaćam" slažete se s uvjetima prihvata kolačića.

Prihvaćam Ne prihvaćam Zaštita privatnosti Postavke privatnosti Saznaj više o "kolačićima".