NaslovnicaSportski trofeji
Sportske trofeje možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Sporstke trofeje imamo gotovo za svako natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

Promotivni sportski pehari i medalje dodjeljuju se u pravilu kao nagrada za postignuća u sportskim natjecanjima, bilo da se radi o pojedinačnim ili ekipnim sportovima. Ove nagrade se obično dodjeljuju kao simbol priznanja za izvrsnost, predanost, trud, sportski duh i ostvarene rezultate u određenoj sportskoj disciplini. Njihova svrha je promovirati sportski duh, potaknuti zdrav životni stil i dati priznanje za iznimne sportske uspjehe.

Prikaži filtere

Prikazuje se svih 9 rezultata

Pregled

Statua za naj ribički ulov

Statua za naj ribički ulov je proizvod koji možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Izgled sportskih trofeja imamo gotovo za svako sportsko natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

 • Visina bez baze u cm: 8,00

Prijelazni pehar

Pobjednički pehar možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Izgled sportskih trofeja imamo gotovo za svako sportsko natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

 • Visina pehara u cm: 49,50

Pobjednički pehar

Pobjednički pehar možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Izgled sportskih trofeja imamo gotovo za svako sportsko natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

 • Visina pehara u cm: 52,00

Set zlatnih pehara

Set zlatnih pehara možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Izgled sportskih trofeja imamo gotovo za svako sportsko natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

 • Visina najmanjeg pehara u cm: 34,00
 • Visina srednjeg pehara u cm: 35,00
 • Visina najvećeg pehara u cm: 37
 • Materijal: plastika i mramor

Set crvenih pehara

Set crvenih pehara možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Izgled sportskih trofeja imamo gotovo za svako sportsko natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

 • Visina najmanjeg pehara u cm: 20,00
 • Visina srednjeg pehara u cm: 21,00
 • Visina najvećeg pehara u cm: 22,50
 • Materijal: plastika i mramor

Set plavih pehara

Set plavih pehara možemo personalizirati prema vašim potrebama. Na njih možemo otisnuti vaš grb, logo, slogan, opis natjecanja… Sve po vašoj želji. Izgled sportskih trofeja imamo gotovo za svako sportsko natjecanje. Javi nam se s upitom i zatraži ponudu.

Zviždaljke s vezicom

0,70

Zviždaljke s vezicom se koriste u različitim kontekstima, kao što su sportska natjecanja, pripitomljavanje životinja, u glazbenim sastavima ili u vojsci za signalizaciju.

Plastične zviždaljke

0,70

Zviždaljke od plastike s vezicom. Zviždaljke se koriste u različitim kontekstima, kao što su sportska natjecanja, pripitomljavanje životinja, u glazbenim sastavima ili u vojsci za signalizaciju.

Nosač medalja – personalizirani nosač za vaše pobjede

Već od 25,00

Tražite elegantan način za izlaganje svojih sportskih medalja? Naša linija nosača ili držača sportskih medalja nudi rješenje koje će istaknuti vaše uspjehe na pravilan način. Izrađeni od visokokvalitetnog drveta ili pleksiglasa debljine 3mm, naši nosači kombiniraju izdržljivost s estetikom, čineći ih savršenim izborom za bilo koji prostor. Širina proizvoda je 40cm.