Popularno

Promotivna zastava – Svijeća

99,00149,00

  • Promotivna zastava, beachflag u obliku “svijeće”.
  • Proizvod je dostupan u tri dimenzije.
  • Jednostrani tisak na platno, efekt ogledala na drugoj strani.
  • Stup nosač uključen u cijenu.
  • Proizvod dolazi bez postolja.
  • Rok izrade je cca 10 radnih dana.
  Clear selection
SKU: 1DVA73779ST Kategorija:
Opis

Opis

Promotivna zastava beachflag, također poznata kao beach banner, je marketinški alat dizajniran za privlačenje pozornosti potencijalnih kupaca na vanjskim događajima i promocijama. Zastava beachflag obično ima duguljasti oblik i izrađena je od laganih materijala poput poliestera ili polipropilena, što joj omogućuje da se lako prenosi i postavlja.

Zastava beachflag je opremljena postoljem koji omogućuje postavljanje zastave na različitim površinama, poput pijeska, betona ili trave. Postolje može biti napunjeno vodom ili pijeskom radi dodatne stabilnosti, što zastavu čini otpornom na vjetar i druge vremenske uvjete.

Zastave beachflag su obično velike, tako da je tekst, grafika i logo tvrtke lako vidljiv i čitljiv s daljine. Ova vrsta zastave se često koristi na plažama, sportskim događajima, sajmovima, festivalima i drugim vanjskim događajima.

Beachflag je odličan marketinški alat za privlačenje pozornosti na događaju, jer se lako može vidjeti iz različitih smjerova, a postavljanjem više zastava na istom mjestu može se stvoriti veliki efekt. Uz to, zastave beachflag su prilično jednostavne za postavljanje i skidanje, što ih čini praktičnim za brzu postavu i transport.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Veličina

S (580 x 2080 mm), M (681 x 2680 mm), L (860 x 3480 mm)

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.