Ponosno dijelimo vijest o našem nedavnom uspjehu! Printmedia, vaš partner za vrhunsko grafičko oblikovanje i tisak, udružio se s Osnovnom školom Petra Preradovića iz Pitomače kako bi stvorili nešto posebno – časopis koji je osvojio srca žirija i publike na državnoj smotri Lidrano 2024!

U konkurenciji većoj od 100 izuzetnih časopisa, časopis Osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače istaknuo se svojom originalnošću, kreativnošću i strašću koja je uložena u svaki detalj. Naš tim bio je posvećen tome da svaka stranica bude besprijekorana, svaka boja sjajna, i svaka stranica prepuna inspirativnih sadržaja kojeg su osmislili učenici pitomačke osnovne škole.

Ovaj uspjeh nije samo pobjeda za Osnovnu školu Petra Preradovića, već i za našu tvrtku Printmedia, koja se ponosi što je mogla pridonijeti stvaranju nečega tako izvanrednog. Sudjelovanje u projektu stvaranja časopisa za Lidrano 2024. bila je prilika za nas da pokažemo naše znanje, iskustvo i predanost kvaliteti.

Ponosni smo što smo bili dio ovog putovanja i što smo zajedno s Osnovnom školom Petra Preradovića mogli stvoriti nešto što je osvojilo pažnju stručnog žirija.

Prelistajte časopis Preradović