Poklon za profesore

55,00

Poklon za profesore je naš proizvod koji možemo prilagoditi vašim željama. Riječ je o kvalitetnom 3D suveniru koji je napravljen od nekoliko slojeva drveta.

Riječ je o okruglom promjeru drveta širine 35 centimetara. Natpis generacije, razreda i škole, prilagođavamo vašim potrebama. Drvo sa zelenim listovima predstavlja razred. Na kojemu umjesto jabuka, “rastu” srca s vašim imenima! Proizvod je moguće naručiti s dodacima kao što su nožice za postolje ili s kukicom za objesiti na zid.

Ovaj drveni zidni ukras nije samo poklon, već i trajna uspomena na posebne trenutke provedene zajedno. Oduševite svoje profesore s personaliziranim darom koji će ozariti njihov prostor i podsjećati ih na vašu nezaboravnu generaciju. Naručite sada i učinite posebnim dan svog voljenog profesora!

Kategorija:
Opis

Opis

Oduševite vaše profesore s jedinstvenim drvenim poklonom promjera 35 cm, ukrašenim slojevima drva i zelenim listovima koji simboliziraju razred. Personalizirajte ga s imenima učenika, generacijom razreda, nazivom škole i oznakom razreda. Dajte im nezaboravan dar koji će krasiti njihov prostor s ljubavlju i sjećanjima na svaku jedinstvenu osobu u razredu.

Poklon za profesore – Unikatan drveni ukras za nezaboravne trenutke u učionici

Tražite savršen poklon za profesore i učitelje koji će ozračiti učionicu ljubavlju, pažnjom i sjajnim uspomenama? Naš personalizirani drveni zidni ukras promjera 35 cm je upravo ono što tražite!

Zašto odabrati naš Drveni Zidni Ukras?

  1. Simbol razreda: Ukras ima više slojeva drva s prekrasnim zelenim listovima koji simboliziraju jedinstvenost svakog razreda.
  2. Personalizacija: Dodajte osobni dodir s generacijom razreda, nazivom škole i oznakom razreda. Ukras će biti posebno izrađen prema vašim specifikacijama.
  3. Srca s imenima: Na granama proizvoda vise srca, a na svakom je otisnuto ime jednog učenika iz razreda. To čini ovaj poklon ne samo prekrasnim, već i emocionalno bogatim.
  4. Visoka kvaliteta: Izrađen od kvalitetnog drva, naš ukras će trajati dugi niz godina, podsjećajući profesore na posebne trenutke s njihovim dragim razredom.

Boje drveta i motiva prikazane na slici su informativnog karaktera i mogu odstupati u odnosu na finalni proizvod! Npr. razlog tomu je što se proizvod ne radi od iste vrste drveta, pa njegova boja i godovi nikada nisu jednaki. 

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.