Pamučna vrećica za kupovinu

Klasična torba za kupovinu od pamučnog platna i duge ručke od 70 cm od iste tkanine i boje. Pamučna vrećica za kupovinu je praktičan i održiv izbor koji može pomoći u smanjenju količine otpada koju proizvodimo i očuvanju okoliša. Na vrećicu možemo otisnuti vaš motiv.

  • g/m2: 310
SKU: 1DVAKI0250UT Kategorije: ,
Opis

Opis

Pamučna vrećica za kupovinu je obično izrađena od prirodnog materijala – pamuka, i koristi se za ponovnu upotrebu pri kupovini namirnica ili drugih predmeta. Vrećica je čvrsta i izdržljiva, te može izdržati težinu koju možete staviti u nju.

Veličina pamučne vrećice za kupovinu varira, ali obično je dovoljno velika da stane nekoliko predmeta, a opet dovoljno mala da se lako nosi u ruci ili u torbi. Vrećica može imati ručke na vrhu kako bi se lakše nosila.

Pamučne vrećice za kupovinu često su dostupne u različitim bojama i uzorcima, pa se mogu prilagoditi vašem osobnom ukusu ili stilu. Osim toga, pamučne vrećice za kupovinu su ekološki prihvatljivije od plastičnih vrećica jer se mogu koristiti više puta, smanjujući količinu otpada.

Ukratko, pamučna vrećica za kupovinu je praktičan i održiv izbor koji može pomoći u smanjenju količine otpada koju proizvodimo i očuvanju okoliša.