NaslovnicaNorijada
Prikaži filtere

Prikazuje se svih 10 rezultata

Pregled

Poklon za profesore

55,00

Poklon za profesore je naš proizvod koji možemo prilagoditi vašim željama. Riječ je o kvalitetnom 3D suveniru koji je napravljen od nekoliko slojeva drveta.

Riječ je o okruglom promjeru drveta širine 35 centimetara. Natpis generacije, razreda i škole, prilagođavamo vašim potrebama. Drvo sa zelenim listovima predstavlja razred. Na kojemu umjesto jabuka, “rastu” srca s vašim imenima! Proizvod je moguće naručiti s dodacima kao što su nožice za postolje ili s kukicom za objesiti na zid.

Ovaj drveni zidni ukras nije samo poklon, već i trajna uspomena na posebne trenutke provedene zajedno. Oduševite svoje profesore s personaliziranim darom koji će ozariti njihov prostor i podsjećati ih na vašu nezaboravnu generaciju. Naručite sada i učinite posebnim dan svog voljenog profesora!

Ja ništa ne znam ja sam ovdje samo turistički

Ja ništa ne znam ja sam ovdje samo turistički. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn! Sve natpise možemo prilagoditi prema vašim željama. Promjeniti boje majica, tiska, sadržaj…

[ninja_form id=1]

Only sky is limes – Majice za maturante

Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn!

[ninja_form id=1]

Obični razred nikada nismo bili – Majice za osmaše

Obični razred nikada nismo bili, učiteljima smo uvijek živce pili. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn! Sve natpise možemo prilagoditi prema vašim željama. Promjeniti boje majica, tiska, sadržaj…

[ninja_form id=1]

Glovo majica – Majice za maturante

Glovo majica. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn! Sve natpise možemo prilagoditi prema vašim željama. Promjeniti boje majica, tiska, sadržaj…

[ninja_form id=1]

Više izostanaka od saborskih zastupnika – Majice za maturante

Više izostanaka od saborskih zastupnika. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn! Sve natpise možemo prilagoditi prema vašim željama. Promjeniti boje majica, tiska, sadržaj…

[ninja_form id=1]

Vojne majice – Majice za maturante

Vojne majice. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn!

[ninja_form id=1]

Majice za elektrotehničare – Majice za maturante

Majice za elektrotehničare. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn!

[ninja_form id=1]

Što smo upili upili smo – Majice za maturante

Što smo upili upili smo. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn!

[ninja_form id=1]

Facebook majice – Majice za maturante

Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn!

[ninja_form id=1]