Natpisna tabla za OPG

Već od 20,00

Natpisna tabla za OPG možemo izraditi od dvije vrste materijala. Plastike (Forex) debljine 5mm ili od čvrstog i ravnog Alubonda (lagani metalni panel) debljine 3 mm. Natpisna tabla se može bez bušenja izravno montirati lijepljenjem na fasadu ili neku drugu površinu. No, ako zatreba, može se pričvrstiti i šarafima (koji ne dolaze s tablom). Jedna od opcija je i montaža s odstojnicima. odstojnici su aluminijski “ukrasi” koji odmiču tablu od površine (npr fasade) te sakrivaju šarafe.

Kategorija:
Opis

Opis

Natpisne table su fizičke ploče ili znakovi koji se postavljaju na zgrade ili prostorije kako bi identificirali tvrtke, organizacije ili druge poslovne subjekte. One obično uključuju ime tvrtke, logotip, adresu i druge relevantne informacije. Natpisne table su izrađene od različitih materijala, uključujući drvo, metal, plastiku i staklo, te se mogu postaviti na različitim mjestima, uključujući zidove zgrada, ulaze, vrata i prozore.

Natpisne table mogu biti jednostavne ili složene, ovisno o dizajnu i potrebama tvrtke. One se mogu izrađivati u različitim veličinama i oblicima, te se često koriste za reklamu i promociju tvrtke. Uz to, natpisne table mogu biti osvijetljene, čime se povećava njihova vidljivost i atraktivnost, posebice u noćnim uvjetima.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.