Natpisna ploča za obrt

Već od 20,00

Natpisna tabla možemo izraditi od tri vrste materijala. Plastike (Forex) debljine 5mm, pleksiglasa ili od čvrstog i ravnog Alubonda (lagani metalni panel) debljine 3 mm. Natpisna tabla se može bez bušenja izravno montirati lijepljenjem na fasadu ili neku drugu površinu. No, ako zatreba, može se pričvrstiti i šarafima (koji ne dolaze s tablom). Jedna od opcija je i montaža s odstojnicima. odstojnici su aluminijski “ukrasi” koji odmiču tablu od površine (npr fasade) te sakrivaju šarafe.

Kategorija:
Opis

Opis

Natpisna ploča za obrt postavlja se na zgrade ili prostorije kako bi identificirali tvrtke, organizacije ili druge poslovne subjekte. One obično uključuju ime, logotip, adresu i druge relevantne informacije. Natpisne table su izrađene od različitih materijala, uključujući drvo, metal, plastiku i staklo, te se mogu postaviti na različitim mjestima, uključujući zidove zgrada, ulaze, vrata i prozore.

Natpisne table mogu biti jednostavne ili složene, ovisno o dizajnu i potrebama tvrtke. One se mogu izrađivati u različitim veličinama i oblicima, te se često koriste za reklamu i promociju tvrtke. Uz to, natpisne table mogu biti osvijetljene, čime se povećava njihova vidljivost i atraktivnost, posebice u noćnim uvjetima.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.