Narukvice ulaznice

Narukvice ulaznice Tyvek su kvalitetan ekološki i vodootporan proizvod. Tyvek narukvice izvrstan su promotivni alat za tvrtke svih veličina. Nude niz pogodnosti koje ih čine popularnim izborom za događaje i promocije. S obzirom na njihovu raznobojnost i mogućnost tiska raznih tipova dizajna – slogana i logotipa –  s Tyvek narukvicama možete se pouzdati da ćete pronaći “vaše” na eventu, ali i da ćete se istaknuti po originalnosti u gomili. Ove su narukvice učinkovit i pristupačan način za tvrtke da plasiraju svoj brend i dosegnu veliku publiku.

Kategorija:
Opis

Opis

Tyvek materijal je jedinstvena vrsta vlakana polietilena visoke gustoće. To ga čini nepoderivim i garantira dugotrajnost, što znači da se ne morate brinuti da će vam otpasti, puknuti ili se na bilo koji način oštetiti. Lagane su, udobne i ne iritiraju kožu, pa nećete ni primjetiti da ih nosite, što tu dugotrajnost čini još zanimljivijom – tako lagana narukvica ne izgleda kao da bi mogla potrajati dulje od sat vremena, ali Tyvek narukvice kriju mnoga iznenađenja!

Ekološka prihvatljivost

Tyvek se može reciklirati i biorazgradiv je, što ga čini ekološki odgovornim izborom za narukvice. Ovo je važno za tvrtke koje žele pokazati svoju predanost održivosti.

Vodootpornost

Tyvek je vodootporan, tako da se narukvice neće oštetiti ili raspasti kada su izložene vlazi. Zbog toga su idealne za događaje na otvorenom, vodene parkove i druge aktivnosti gdje se mogu smočiti.