NaslovnicaKuća i dom
Prikaži filtere

Prikazuje se svih 5 rezultata

Pregled

Pazi oštar pas – personalizirana natpisna ploča

Već od 15,00

Pazi oštar pas – personalizirana natpisna ploča je proizvod dimenzije 250×160 mm otisnut na plastičnoj ploči. Dizajn pločice prilagođavamo tako da na istu otiskujemo fotografiju vašeg kućnog ljubimca – psa. Kod narudžbe, potrebno je poslati fotografiju psa u visokoj rezoluciji. Na natpisnoj ploči, fotografija će biti prilagođena tako da se vidi sami pas, bez okoline. Tisak je otporan na vremenske uvjete. Pločicu je moguće montirati montažnim ljepilom. Osim toga, pločicu je moguće naručiti s rupicama u uglovima kako bi se ista lakše montirala.

Drvena kutija za vino

Naša pažljivo izrađena drvena ambalaža ne samo da pruža sigurno utočište za vaše omiljeno vino, već i dodaje dašak elegancije svakom poklonu ili posebnom trenutku.

S našim uslugama personalizacije, ove drvene kutije postaju unikatno umjetničko djelo. Tisak visoke kvalitete ili lasersko graviranje omogućavaju vam da dodate osobni pečat svojem poklonu.

Mirisne svijeće s tiskom

Naše personalizirane mirisne svijeće s tiskom i graviranjem omogućavaju vam stvaranje jedinstvenih i elegantnih proizvoda koji odražavaju vaš stil i osobnost. Neka svaka svijeća bude posebna, bilo da je to za vaš dom, poklon voljenoj osobi ili poslovni poklon. Izrazite sebe kroz miris i dizajn, i stvorite čarobnu atmosferu koju ćete zauvijek pamtiti.

Stalak za Nespresso kapsule

19,90

Stalak za Nespresso kapsule izrađen je od plastičnog držača i drvenog kučišta te je namijenjen za organizaciju i pohranjivanje kapsula za kavu. Ovaj stalak ima četiri vodoravna reda za držanje kapsula, a kapsule su obično smještene u redove kako bi ih bilo lako pregledati i odabrati. Kapacitet stalka je 24 kapsule. Stalak za Nespresso kapsule može biti postavljen na stol, radnu površinu ili na bilo koje drugo prikladno mjesto u kuhinji.

Ovaj stalak je popularan zbog svoje trajnosti i estetskog izgleda. Drveni dio je izrađen od prirodnog drveta. Stalak je lagan i jednostavan za montažu te se može čistiti vlažnom krpom.

Osim toga, stalak je moguće personalizirati tiskom prema vašoj želji.

Stalak za Dolce Gusto kapsule

19,90

Stalak za Dolce Gusto kapsule je izrađen od drveta i namijenjen je za organizaciju i čuvanje kapsula za kavu. Stalak ima tri vertikalna stupa koji drži 11 kapsula za kavu. Kapsule su obično smještene u redovima, tako da ih je lako pregledati i odabrati. Stalak za Dolce Gusto kapsule može biti postavljen na stol, radnu površinu ili na drugo prikladno mjesto u kuhinji ili uredu. Veći stalak (12 kapsula) dolazi u crnoj boji.