Izrada pečata – Trodat 4912

Već od 30,00

Izrada pečata najčešće traje jedan radni dan. Pečat se često koristi za potvrdu važnih pravnih i službenih dokumenata kao dokaz da su oni izdani i ovlašteni od vaše strane.

 • uz narudžbu, svakako nam trebate dostaviti sljedeći dokument:
  Tvrtka – (d.o.o., j.d.o.o., d.d.)  – Preslika rješenja o registraciji od Trgovačkog suda
  Obrt – Preslika rješenja o registraciji ili obrtnica od gradskog ureda za gospodarstvo
  Udruga – Statut o osnivanju udruge
  Samostalna djelatnost -Potvrda od Udruge o samostalnoj djelatnosti ili poreznu prijavu
  OPG – Rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava
  Odvjetnički uredi, sudski tumači – Rješenje od Odvjetničke komore
  Doktori medicine – Diploma i potvrda od Ministarstva zdravstva ili ovjerena narudžbenica ustanove koja naručuje štambilj na ime doktora
Kategorija: Tag:
Opis

Opis

Izrada pečata

 • 46 x 17 mm pravokutnog otiska
 • ugrađeni jastučić s tintom (moguća zamjena jastučića)
 • laserski gravirana guma
 • prije izrade, šaljemo prijedlog dizajna na autorizaciju

Pečat, iako tradicionalni element poslovanja, može imati nekoliko korisnih funkcija za vaše poslovanje. Evo nekoliko razloga zašto bi trebali koristiti pečat:

 1. Pravna i službena dokumentacija: Pečat se često koristi za potvrdu važnih pravnih i službenih dokumenata kao dokaz da su oni izdani i ovlašteni od strane vaše tvrtke. To može biti posebno važno u poslovima gdje se često koristi pisana dokumentacija.
 2. Identifikacija i autentičnost: Pečat služi kao autentični znak vaše tvrtke. Prisustvo pečata na dokumentima može pomoći identificirati da su oni izdani od strane vaše tvrtke i da nisu lažni.
 3. Povjerenje i ugled: Upotreba pečata može pomoći u izgradnji povjerenja s klijentima, partnerima i drugim dionicima. Tvrtke koje koriste pečate obično se percipiraju kao ozbiljnije i pouzdanije.
 4. Zaštita od zloupotrebe: Pečat može djelovati kao mjera zaštite od neovlaštenih promjena na dokumentima. Ako je pečat integritet dokumenata narušen, to može ukazivati na moguću manipulaciju ili krivotvorenje.
 5. Pravne obveze: U nekim jurisdikcijama, tvrtke su zakonski obvezne koristiti pečat na određenim vrstama dokumenata. Nepridržavanje ovih zahtjeva može rezultirati pravnim posljedicama.
 6. Poslovna tradicija: U nekim industrijama i regijama, korištenje pečata je tradicija i pokazatelj poštovanja poslovnih običaja.
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.