Facebook majice – Majice za maturante

Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja. Javi nam se i zatraži ponudu te besplatan dizajn!

Opis

Opis

Facebook majice. Bliži se trenutak kada ćeš zakoračiti iz učionica u svijet novih avantura, a naše majice su tu da taj trenutak učine nezaboravnim! Sa šaljivim natpisima i veselim ilustracijama, ove majice su savršen način da obilježiš kraj jednog poglavlja svog obrazovanja.

· Unikatni dizajni za sve: Bez obzira jeste li ljubitelj smijeha, humora, ili jednostavno želite nešto što odražava vašu jedinstvenu ličnost, naše majice imaju pravi natpis za vas. Od duhovitih citata do šarmantnih ilustracija, pronaći ćete nešto što će vas nasmijati i podsjetiti na nezaboravne trenutke.

· Obilježi kraj škole sa stilom: Ove majice su više od odjeće – one su izraz tvog uspeha i truda tokom školovanja. Neka svaka majica bude poput stranice iz tvog osobnog dnevnika, puna uspomena, smijeha i veselja. Budi ponosan/na na svoj put i zakorači u novo poglavlje sa smiješkom na licu!

· Dizajn prema vašim idejama: Tražiš originalan dizajn, a ne znaš kako bi majice trebale izgledati? Javi nam se s idejom za napis, a mi ćemo Vam smisliti dizajn. Potpuno besplatno.

· Kvalitetan materijal i izrada: Kako biste se osjećali udobno i stylish, naše majice su napravljene od visokokvalitetnog pamuka. Bez obzira nosite li ih na svečanoj ceremoniji završetka ili casual okupljanju s prijateljima, ove majice će vas pratiti sa stilom.

Neka naše majice budu tvoj simbol uspijeha, smijeha i nezaboravnih trenutaka.

 

VeličinaSMLXLXXL
Visina majice7072747678
Širina u prsima5053565962
VeličinaSMLXLXXL
Visina majice6163656769
Širina u prsima4144475053
VeličinaSMLXLXXL
Visina majice6163656769
Širina u prsima4144475053
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.