Dječji reflektirajući prsluk

Dječji reflektirajući prsluk dolazi u sedam različitih boja

  • Materijali: STANDARD 100 by OEKO-TEX®
  • Dvije reflektirajuće trake širine 5 cm oko tijela
  • Veličina podesiva s dvije kuke i omče
  • Opremljen EAN bar kodom
  • Pojedinačno pakirano u polietilenskoj vrećici
Opis

Opis

Reflektirajući prsluci su vrlo korisni u situacijama gdje je potrebna veća vidljivost osobe. Neki primjeri njihove upotrebe uključuju:

Rad na cesti: Radnici koji rade na cestama ili drugim mjestima gdje postoji velika prometna gužva često nose reflektirajuće prsluke kako bi bili vidljiviji vozačima koji prolaze pored njih. To povećava sigurnost radnika i smanjuje rizik od nesreća.

Planinarenje i trčanje u mraku: Planinari i trkači koji se kreću u mraku ili u uslovima slabije vidljivosti često koriste reflektirajuće prsluke kako bi bili vidljiviji drugim ljudima i vozilima. To može smanjiti rizik od sudara i povećati sigurnost tijekom aktivnosti na otvorenom.

Biciklizam: Biciklisti također mogu nositi reflektirajuće prsluke kako bi povećali svoju vidljivost drugim vozačima na cesti. Ovo može biti posebno korisno noću ili u lošim vremenskim uvjetima.

Djeca: Djeca koja se kreću u blizini prometnih cesta ili u drugim područjima gdje postoji rizik od sudara također mogu koristiti reflektirajuće prsluke kako bi povećali svoju vidljivost i bili sigurniji.

Ukratko, reflektirajući prsluci su korisni u situacijama gdje je potrebno povećati vidljivost osobe kako bi se smanjio rizik od sudara ili drugih nesreća.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.